Cautare

1104 de rezultate pentru "suditi politia" (3.73 secunde)
Un barbat dintr-o mica localitate situata in Florida si-a ucis fiica si cei sase nepoti cu o arma de foc unainte de a se sinucide, a anuntat joi politia locala in cursul unei conferinte de presa.
Politia a trimis un tanc la tipografie. ... Politia incearca sa neutralizeze suspectii. Spitalele din zona au fost pregatite pentru a primi un numar mare de victime, fiind declansat ”planul alb”.
- Ooo, respira usurat omul, credeam ca-i politia economica. Acum politia economica se cheama altcum si-si mananca incet, incet inventatorul si inventatorii.
Si DNA-ul descinde (mai cu seama printre apropiatii domniei sale), si DIICOT-ul descinde (culmea ironiei, aici putem invoca un caz de malpraxis procuroresc, din moment ce oamenii din fosta echipa a lui Basescu descind la oamenii din actuala echipa a lui Basescu), si Politia descinde, si ANAF-ul nu are alta treaba si, cat e ziua de lunga, o tine intr-o descindere.
Fabrica de bani a mafiei italiene, descoperita la Oradea Anul trecut, in toamna, Politia Romana a anihilat o adevarata fabrica de falsificare a bancnotelor de euro, la Oradea.
Politia a intervenit, 4 protestatari au fost impuscati si multi altii au fost raniti. ... Politia a ripostat cu focuri de arma, ranind doua sute de oameni, din care cativa mortal.
Paznicii spun ca au alertat Politia si un echipaj care se afla in zona s-a deplasat de urgenta si chiar l-a ridicat pe autor.
Dupa ce Stela Popescu a dezvaluit ca a fost jefuita de menajera, aceeasi cu care si interpreta Mirabela Dauer a avut probleme in urma cu ceva timp, politia s-a autosesizat si o cauta pe femeia care ar fi parasit deja Romania.
Cu asta se ocupa politia politica, iar vreme in care ne scremeam sa mai salvam aparentele a trecut.
Politia din Londra a emis o recomandare dupa atacuri in care explica ce sa faca populatia intr-un astfel de caz: ... Este mai bine sa va ascundeti intr-un loc sigur decat sa va sacrificati sau sa purtati negocieri a sfatuit populatia politia.
Politia Romana s-a confruntat cu unele dintre cele mai ingenioase metode folosite de infractori. Aceste metode se impart in doua mari categorii:
Politia din Florida a facut, duminica, nu mai putin de 32 de arestari. Este vorba despre persoane care au fost prinse in timp ce furau produse din magazine aflate in zonele devastate de Irma, uraganul care a facut zeci de victime si pagube materiale impresionante.
Scormonitorii de gunoaie sanctionati de Politia Locala! Politia Locala Calarasi intervine si ia masuri in ceea ce priveste persoanele care scormonesc in tomberoanele de gunoi din locurile special amenajate de Primaria Calarasi pentru colectarea gunoiului.
Politia de Frontiera a inregistrat anul trecut 1.481 de cetateni straini care au incercat sa treaga ilegal frontiera, din care 936 pe sensul de intrare in tara si 545 pe sensul de iesire.
Barbatul inarmat este o persoana alba, cu barba, care s-a predata dupa un schimb de focuri cu politia. Cel putin 8 oameni au murit”, arata politia.
Femeia care a sesizat politia nu se afla in masina. ... Politia a gasit pana acum 6 bile. Au venit de la masuratori si au luat masuraturi.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorui 6, au depistat-o pe A. ... Cercetarile sunt continuate de lucratorii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorui 6, sub aspectul savarsirii infractiunii de delapidare, cu A.
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 4 au inceput urmarirea penala impotriva lui I.
politia a confirmat neregulile comise la alegerile din primul tur de scrutin. ... Politia - care nu a fost pe faza - cica inca ancheteaza.
Politia e pe urmele agresorului Drama la Focsani. ... Politia a intervenit la fata locului, in timp ce medicii incearca sa il resusciteze pe preot, care se afla intre viata si moarte.
google-analytics.com